Technicus

Nieuwe en afwisselende functie binnen een hightech en innoverend bedrijf die marktleider is op het gebied van cameratechnologie! Veelzijdige technische werkzaamheden ten behoeve van de werkvoorbereiding in onze werkplaats in Venhuizen. 

Technicus (32-40 uur)

Read more
Service / Storingscoördinator

Kan jij snel schakelen, houd jij altijd je hoofd koel en wil je graag problemen oplossen? Voor deze functie zijn geen opleidingsvereisten, leergierigheid is wel een belangrijke skill. Herken jij je hierin, dan pas jij in ons team als:

Service / Storingscoördinator (32-40 uur)

Read more
Installatie Monteur Camerasystemen

Door onze unieke tak van sport hechten wij waarde aan inzet en mentaliteit en minder aan gerichte diploma's. In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden langs de weg, in de binnenstad of op evenementen zoals Defqon.1 en Zwarte Cross. Ben jij onze nieuwe collega?

Installatie Monteur Camerasystemen  (fulltime) Locatie Venhuizen / Oisterwijk

Read more
Servicemonteur

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging die een stap verder gaat in verantwoordelijkheden en vrijheden binnen de techniek van motoren, elektronica, hydraulica en mechanica? Kom dan eens langs in onze werkplaats!

Servicemonteur (32-40 uur) (Venhuizen)
Read more
Lead Developer

Zie jij jezelf als sleutelrol in een hightech bedrijf, om met beide ontwikkelteams zorg te dragen voor ons bedrijfsbrede applicatie portfolio op het gebied van data-inwinning, -verwerking en de inhouse ontwikkelde specifieke bedrijfsapplicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze: 

Lead Developer (fulltime)

Read more
Linux Systeembeheerder

Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als:

Systeembeheerder (32-40 uur)

Read more
Projectleider

Kan jij snel schakelen en zoek je een afwisselende job waarbij je alle werkzaamheden coördineert om de projecten binnen de gestelde deadline te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze:

Projectleider  (fulltime)

Read more
Technisch Inkoper

Met jouw ervaring en competenties weet jij structuur aan te brengen in onze inkoop,- bestel- en voorraadprocessen. Nieuwe en afwisselende functie binnen een hightech en innoverend bedrijf die marktleider is op het gebied van cameratechnologie! Wordt jij onze: 

Technisch inkoper  (32-40 uur)

Read more
QHSE Manager (16 uur / ZZP)

Ben jij bevlogen in het bedrijfsbreed opzetten, onderhouden en verbeteren van certificeringen, processen en procedures? Dan ben jij onze nieuwe:

QHSE Manager  (16 uur / ZZP)

Read more
Developer-Node.js

Werk jij het liefst aan veelzijdige en innovatieve projecten? Spar jij graag met een team om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan ons IT team versterken als: 

Developer-Node.js (fulltime)

Read more