NodeJS Developer

Ben jij goed met Node JavaScript en MySQL en kan je creatief denken? Hou je ervan om samen met een klein team te sparren om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan naar ons voor de functie van NodeJS developer (Fulltime)

Read more
Allround Developer

Ben jij een allround developer en werk je het liefst aan veelzijdige en innovatieve projecten? Hou je ervan om samen met een team te sparren om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Kom dan naar ons voor de functie van Allround Developer. (Fulltime)
 

Read more
Plaatser \ Monteur Mobiele meetsystemen (Standplaats Oisterwijk)

Connection Systems biedt een uitdagende werkomgeving met veel afwisselende werkzaamheden in een jong en dynamisch team met een gezellige werksfeer.
Op verschillende locaties plaatsen we meetsystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden. Met Connection Systems kom je overal! Alle grote steden, Festivals als Mysteryland en de Zwarte Cross maar ook in België en incidenteel in andere EU-Landen. Sta jij al te popelen om op pad te gaan?

Read more
Bijbaan magazijnmedewerker/monteur

Een leuke bijbaan op zaterdag en in de vakantie als magazijnmedewerker met kans op doorgroeien naar monteur. Je zorgt voor het uitruimen van de werkauto's, werkvoorbereiding en het opruimen van het magazijn. Je hebt affiniteit met techniek en ict, een proactieve instelling en je bent sociaal. Geen dag is hetzelfde, een veelzijdige bijbaan dus!


Read more
Open Sollicitatie

Een open sollicitatie is natuurlijk altijd mogelijk, je kunt dan je CV en motivatie sturen naar Linda Wagemans op het volgende email adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

If you want to send an unsolicited application, please send your resumé and motivations to Linda Wagemans on the following email adress: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende 3 opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
ICT-beheerder (25189) (4)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.