Kwaliteitsmanager / QHSE Manager

Ben jij bevlogen in het bedrijfsbreed opzetten, onderhouden en verbeteren van certificeringen, processen en procedures? Dan ben jij onze nieuwe:  

Kwaliteitsmanager /QHSE Manager  (24 uur - parttime)

Read more
Installatie Monteur Camerasystemen

Ben je op zoek naar een afwisselende job met veel uitdagingen langs de weg, in de binnenstad of op festivals zoals Defqon en de Zwarte Cross? In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden. Past dat bij jou? Kom dan langs voor een gesprek als onze nieuwe collega:

Installatie Monteur Camerasystemen  (fulltime)

Read more
Developer (Node.js)

Werk jij het liefst aan veelzijdige en innovatieve projecten? Spar jij graag met een team om een optimaal rendement uit de eigen software te halen? Dan ben jij onze: 

Developer Node.js (fulltime)

Read more
Open Sollicitatie

Een open sollicitatie is natuurlijk altijd mogelijk, je kunt dan je CV en motivatie sturen naar Linda Wagemans op het volgende email adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

If you want to send an unsolicited application, please send your resumé and motivations to Linda Wagemans on the following email adress: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Erkend leerbedrijf
sbb beeldmerk voorbeeld 0
Connection Systems is een erkend leerbedrijf van SBB, door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Connection Systems heeft een erkenning voor de volgende opleidingsmogelijkheden:  
Monteur elektrotechnische installaties (25333)
Technicus engineering (25297)
Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (25331)
Assistent installatie- en constructietechniek (25253)
Technicus mechatronica systemen (25344)
ICT-beheerder (25189) (4)
Expert systems and devices (25606)
 
Evenals de overheid stimuleert Connection Systems de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Middels Social Return helpen wij als opdrachtnemer van gemeentes, werkzoekenden en jongeren aan een baan of stageplek.