Monteur Beveiliging

Heb jij 2 rechterhanden? Ben jij het liefst elke dag bezig met techniek en elektronica, maar wil je ook bijleren op het gebied van netwerken? Ben jij het liefst veel buiten en zelfstandig op pad? Dan ben jij onze nieuwe collega: 

Monteur Beveiliging (fulltime)

Read more
Projectleider

Kan jij snel schakelen en zoek je een afwisselende job waarbij je alle werkzaamheden coördineert om de projecten binnen de gestelde deadline te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze:

Projectleider  (fulltime)

Read more
Installatie Monteur Camerasystemen

Door onze unieke tak van sport hechten wij waarde aan inzet en mentaliteit en minder aan gerichte diploma's. In deze functie plaats je camerasystemen voor verkeersonderzoeken, handhaving- en beveiligingsdoeleinden langs de weg, in de binnenstad of op evenementen zoals Defqon.1 en Mysteryland. Ben jij onze nieuwe collega?

Installatie Monteur Camerasystemen  (fulltime)

Read more
Servicedesk Medewerker

Hou jij altijd je hoofd koel, kan jij snel schakelen en wil je graag problemen oplossen? Voor deze functie zijn geen opleidingsvereisten, leergierigheid is wel een belangrijke skill. Herken jij je hierin, dan pas jij in ons team als:

Servicedesk Medewerker (fulltime)

Read more
Magazijn chef

Zie jij graag een opgeruimd en veilig magazijn waarbij de voorraad en de staat van de materialen en onderdelen altijd op orde is? Facilitair jij graag jouw team zodat zij optimaal kunnen werken? Wil je werken in een enthousiast en gezellig team waarin je op het gebied van techniek veel kunt leren? Kom dan bij ons werken als:

Magazijn Chef (fulltime)

Read more